Laan van de Leeuw 30, 7324 BD Apeldoorn

deze domeinnaam is geregistreerd en/of in beheer

Bij Webdexter

Bij Webdexter gaan we verder dan alleen het beheren van uw domeinnamen; wij bieden een allesomvattende dienstverlening die uw online aanwezigheid optimaliseert. Met jarenlange ervaring in de branche staan wij garant voor professioneel domeinnaambeheer en hosting, afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Beheer van domeinnamen
Webdexter beheert met zorg en precisie de domeinnamen van onze klanten. Of het nu gaat om het vernieuwen van registraties, het bijwerken van contactgegevens, of het instellen van aangepaste DNS-instellingen, wij zorgen ervoor dat uw domeinnamen in goede handen zijn.

Doorverwijzing van niet-gebruikte domeinnamen
Domeinnamen die nog niet actief worden gebruikt voor een website of specifieke omgeving worden door Webdexter doorverwezen naar deze landingspagina. 

Interesse in deze domeinnaam? Neem contact met ons op 
Bent u geïnteresseerd in een van de domeinnamen in ons beheer of heeft u vragen hierover? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, verdere details te verstrekken en u te begeleiden bij het optimaliseren van uw online aanwezigheid.

Registratie tegen scherpe tarieven 
Webdexter biedt de mogelijkheid om nieuwe domeinnamen te registreren tegen zeer scherpe tarieven. Of het nu gaat om populaire extensies zoals .com en .nl, of meer niche-specifieke extensies, wij hebben de expertise om uw gewenste domeinnaam veilig te stellen.

Complete webhosting diensten
Naast domeinnaamregistratie biedt Webdexter uitgebreide webhostingdiensten. Profiteer van betrouwbare hostinginfrastructuur, snelle laadtijden en een scala aan functies die aansluiten op uw online behoeften.

Webdexter streeft ernaar om uw online aanwezigheid te versterken door een naadloze combinatie van domeinnaambeheer en hosting. Kies voor een partner die niet alleen voor uw domeinnamen zorgt, maar ook uw totale online ervaring optimaliseert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Webdexter uw digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten kan tillen.

ALTIJD OP MAAT

De dienstverlening van
Webdexter

Advies en consultancy

Webdexter biedt hoogwaardige advies- en consultancydiensten, gericht op het optimaliseren van digitale strategieën. Met diepgaande expertise helpt Webdexter bedrijven groeien en succesvol navigeren in het snel evoluerende online landschap.

Incidente response

Webdexter's Incident Response voor het MKB biedt snelle en effectieve oplossingen na digitale aanvallen. Webdexter helpt bedrijven om veerkrachtig te reageren op cyberincidenten en hun digitale veiligheid te waarborgen.

Training en awareness

Webdexter's Awareness en Training voor het MKB versterken de digitale veiligheidscultuur. Webdexter biedt doelgerichte programma's om medewerkers bewust te maken van cyberdreigingen en hen te trainen voor proactieve bescherming.

development

Webdexter biedt op maat gemaakte software- en internetoplossingen. Hiermee stimuleert Webdexter groei door innovatieve ontwikkeling, waardoor bedrijven efficiënter en competitiever worden in het digitale landschap.

Bezoekadres

Laan van de Leeuw 30
7324 BD Apeldoorn

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 52921344
BTW nummer: NL001384928B27
IBAN: NL29INGB0009656818 (ING Bank)

Contactgegevens

+316 588 186 88 (ook voor WhatsApp)
info@webdexter.nl